Uvjeti korištenja

Svako korištenje materijala sa web trgovine Agrokom d.o.o. podliježe niže iznesenim uvjetima:

Dokumenti publicirani na www.fourkings.hr ne smiju se kopirati osim ukoliko se kopije ne koriste za nekomercijalnu i osobnu upotrebu. Uz poštivanje gore navedenog ograničenja, kopiranje je dozvoljeno samo uz navođenje svih zadržanih napomena i upozorenja o autorskim pravima, drugih upozorenja o vlasništvu bilo koje vrste, te svih ograničenja od odgovornosti koja su na ovoj web trgovini navedena.

Bilo kakvo kopiranje, reprodukcija ili distribucija informacija sadržanih na ovoj web trgovini dozvoljena je samo uz prethodno izričito odobrenje osobe ovlaštene za zastupanje tvrtke Agrokom d.o.o., g. Davor Špoljar.

Web trgovina daje općenite informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga.

Agrokom d.o.o. će poduzeti odgovarajuće napore kako bi informacije na ovoj web trgovini bile točne i precizne, ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti ili potpunosti. Svi korisnici web trgovine suglasni su s činjenicom da osobno snose svaki rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržaja ove web trgovine. Agrokom d.o.o. ovime isključuje svoju odgovornost za svaku izravnu i/ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja www.fourkings.hr kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ove web trgovine. Agrokom d.o.o. pridržava pravo bilo kakve izmjene sadržaja ove web trgovine, u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga, bez prethodne obavijesti te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.

Ova web trgovina sadržava informacije trećih strana i linkove na druge site-ove na Internetu nad kojima Agrokom d.o.o. nema nikakvu kontrolu. Takve informacije su označene na odgovarajući način uz upućivanje na pravo vlasništva trećih osoba kad smo smatrali da je to obvezno učiniti i gdje god je to bilo provedivo. Agrokom d.o.o. ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo koje druge karakteristike takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za te informacije.

 

Zaštita privatnosti

Agrokom d.o.o. poštuje privatnost posjetilaca i prikupljat će podatke o identitetu osoba, kao što su ime, adresa, broj telefona ili e-mail adresa samo kad su ustupljeni dobrovoljno. Te podatke ćemo koristiti kako bismo udovoljili vašim zahtjevima za informacijama i s vremena na vrijeme, koristit ćemo ih kako bismo bolje razumjeli vaše potrebe. U svezi s tim, povremeno ćemo vaše osobne podatke koristiti kako bismo stupili u kontakt s vama. Izričito izjavljujemo da Agrokom neće prodavati ili na bilo koji drugi način, osim gore navedenog, koristiti vaše osobne podatke niti ih prenositi bilo kojoj trećoj strani bez vašeg odobrenja. Sve promjene politike zaštite privatnosti na www.fourkings.hr  biti će pravodobno objavljene na ovom web shopu ili vam na drugi prikladan način biti učinjene dostupnima.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila izvanredno iskustvo. Za više informacija pogledajte​ pravila privatnosti.
Skip to content